Social

#taxa falsa #taxa internet #frauda

Atentie! Taxa FALSA pentru utilizarea internetului!

Tot mai multe persoane primesc in ultimele zile un mesaj prin e-mail, de la adresa taxa@finante-romania.ro , in care sunt somate sa plateasca o taxa de 278 de lei pentru utilizarea serviciilor de internet.


Ministerul Finantelor atrage atentia si adreseaza rugamintea celor care primesc astfel de mesaje sa nu dea curs solicitarii si sa nu efectueze nicio plata in sistemul specificat in mesaj, scrie libertatea.ro.
 
Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu au transmis niciun mesaj privind plata vreunei taxe de utilizare a internetului. ”Precizam ca organul fiscal nu poate solicita achitarea taxelor prin intermediul a diferite sisteme de plati, precum BITCOIN, respectiv ca nicio taxa nu poate fi stearsa automat din baza de date. Intrucat asupra acestui fapt exista suspiciunea unei tentative de frauda, va asiguram ca vom lua toate masurile necesare in vederea depistarii persoanelor vinovate”, a transmis institutia prin intermediul unui comunicat de presa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea