Social

#camere video #masini #rovinieta #cnadnr #detectare masini

Atentie, soferi! Vor fi amplasate mai multe camere de detectare a masinilor fara rovinieta!

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va amplasa mai multe camere fixe pentru detectarea masinilor care circula fara rovinieta.

Luna viitoare, CNADNR va achizitiona inca 64 de camere fixe pentru depistarea soferilor contravenienti. La acestea se adauga 11 camere fixe si 14 mobile existente deja. Fiecare camera costa circa 1.500 de euro.

Prin aceste masura, oficialii CNADNR incearca sa creasca procentul conducatorilor auto care achita aceasta taxa. Decizia vine chiar in anul in care se implinesc 10 ani de la introducerea rovinietei.

"Dupa 10 ani ar fi trebuit sa avem un grad de incasare de 80%, iar noi abia daca avem 30%. Scopul nostru nu a fost si nu este sa dam amenzi, ci ca toata lumea sa constientizeze ca pentru utilizarea drumurilor nationale trebuie sa plateasca rovinieta", a declarat Lucian Calmus, director comercial al CNADNR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea