Social

#recomandari politie #A2 #rute ocolitoare #restrictii circulatie #a1 #autostrada #soferi #politie #autostrada soarelui

Atentie, soferi! Restrictii de circulatie pe A1 si A2! Rute ocolitoare

Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca miercuri, 17 mai, pana la ora 19:00 travicul va fi restrictionat pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, pentru efectuarea unor lucrari de intretinere, pe prima banda. Si pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucuresti – Pitesti sunt efectuate lucrari de intretinere si reparatii.

Astfel, pe A2 traficul va fi restrictionat pe prima banda, traficul fiind redirectionat pe banda a doua, astfel:

  • pe sensul de mers Bucuresti – Constanta, intre kilometrii 202 – 203+800 si 206 – 208+900 de metri;
  • pe sensul de mers Constanta – Bucuresti, intre kilometrii 203+800 – 203+100 si 198+600 – 198.

Tot pe A2, se mai executa lucrari intre kilometrii 111+600 si 106+600 de metri, pe sensul de mers catre Bucuresti. Din acest motiv, circulatia rutiera in zona lucrarilor este deviata pe calea numarul unu, anunta politia Romaniei.

De asemenea, pe sensul catre litoral al autostrazii se executa anumite lucrari la partea carosabila la kilometrul 15+870 de metri, in zona localitatii Cernica, judetul Ilfov. Lucrarile se realizeaza pe banda numarul unu si se preconizeaza ca se vor incheia in data de 30 mai 2017.

Si pe autostrada A1 se efectueaza lucrari de frezare si asfaltare pe banda numarul doi, iar autovehiculele vor fi redirectionate pe prima banda. Traficul in zona este restrictionat pana la ora 20:00.

Pentru a nu se forma coloane de autovehicule pe banda inchisa, traficul pe autostrada A1 fiind intens, Politia Rutiera le recomanda conducatorilor auto sa se incadreze din timp pe banda deschisa, intercalând autovehiculele prin manevra de tip "fermoar", potrivit libertatea.ro.

Pe parcursul acestei zile, vor mai avea loc si alte lucrari pe A1, dar pe tronsonul Lugoj – Nadlac. Si in acest caz, politistii rutieri le recomanda soferilor sa se incadreze din timp pe benzile deschise, nu inainte de a se asigura si semnaliza.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea