Social

#politie rutiera #soferi #radare

Atentie, soferi! Politia va folosi toate radarele incepand cu 20 august

Politistii rutieri vor inaspri controalele, in perioada 20 - 26 august radarele urmand sa fie folosite la capacitate maxima.

Directia Rutiera din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a anuntat ca va folosi toate echipamentele din dotare pentru a depista si sanctiona soferii care depasesc limita legala a vitezei.

Actiunea face parte din calendarul de activitati pentru 2012 al Organizatiilor Politiilor Rutiere Europene - TISPOL, din care face parte si Politia Rutiera Romania, si se desfasoara in paralel in toate tarile membre ale Uniunii Europene.

Actiunea isi propune sa reduca numarul de persoane decedate sau ranite grav in accidente rutiere.

"Pericolul de implicare a participantilor la trafic in accidente rutiere soldate cu consecinte grave, avand drept cauza viteza, exista nu numai atunci cand autovehiculele sunt conduse cu o viteza superioara limitei legale, dar si in situatiile in care viteza nu este adaptata la conditiile de drum, chiar daca se incadreaza in limitele impuse de lege", se precizeaza intr-un comunicat al IGPR.

Sursa foto: Adevarul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea