Social

#vreme #frig #iarna #cod galben

Atentie, se raceste vremea!

Ziua de astazi este ultima zi calda din acest an, anunta meteorologii. Acestia au emis o atentionare cod galben de vreme rea potrivit careia in toata tara va ninge si va viscoli. In plus, incepand cu aceasta seara temperaturile vor scadea sub cele normale pentru aceasta perioada.

Codul galben de ninsoare si ger este valabil din aceasta seara si pana maine la pranz, interval in care se asteapta ca vantul sa ajunge la 70-75 de km/h, potrivit Realitatea.net.

“Racirea care urmeaza sa vina nu este una de scurta durata, chiar se va accentua pentru inceputul saptamanii viitoare. In jumatatea de nord, nord si centru, mai ales, maximele vor fi negative. Concomitent cu procesul de racire are loc transformarea precipitatiilor de la ploaie la lapovita in ninsoare, chiar din aceasta seara in partea de nord-vest a tarii si la noapte in aproape toata tara”, a declarat pentru Realitatea TV meteorologul Elena Cordoneanu.

In nordul, centrul si estul tarii, precum si in zonele montane va ninge, in anumite locuri urmand a se produce si viscol . In zona de vest a tarii zapada va cadea in partea a doua a zilei de maine iar temperaturile vor scadea, vremea devenind geroasa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea