Social

#tabara #costinesti #pat #victima

Atentie la taberele cu paturi supraetajate!

Tabara Perla-Pescarus din Costinesti a fost inchisa de inspectorii de la Protectia Consumatorilor, dupa ce acestia au constatat faptul ca cei cazati aici se afla in pericol. Decizia a fost luata ieri dupa ce dupa ce un barbat de 31 de ani, din Mehedinti, a cazut, ieri, in cap dintr-un pat supraetajat, care nu era prevazut cu bara de protectie.

Seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta, care a incercat patul din care a cazut turistul care se afla acum in stare grava la spital, a spus ca este o minune faptul ca pana acum nu au mai existat si alte victime in tabara.

Potrivit Adevarul, inspectorii OPC s-au minunat de faptul ca tabara functiona in aceste conditii, cu atat mai mult cat in paturile supraetajate dormeau si copii, asa ca au inchis casutele care aveau paturi supraetajate, dar fara bara de protectie. Oficiul a trimis acest caz si catre politistii constanteni care au inceput deja o ancheta.

Administratorii taberei nu-si asuma decat partial raspunderea pentru tragedia care i s-a intamplat lui Constantin Palu, barbatul care se afla acum la Terapie Intensiva la Spitalul din Constanta. Ei spun ca victima are partea sa de vina pentru cele intamplate si spun ca patul din care a cazut barbatul a avut candva o bara de protectie, care a fost rupta si care nu a mai fost reparata ulterior. “Efectiv chiar este o tragedie si e un ghinion. Din punctul meu de vedere nu pot sa-mi asum toata vina“, sustine Alexandru Caranicola, administratorul taberei din Costinesti, citat de Adevarul.

In urma cu doua saptamani, o alta tabara, cea din Venus, a intrat in atentia OPC-ului dupa ce mai multi copii si adulti cazati aici au fost internati la spital, cu diagnosticul de toxinfectie alimentara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea