Social

#politia rutiera #viteza #radar

Atentie la noile radare! Nu pot fi inselate

Noile radare achizitionate de Politia Rutiera sunt de neevitat pentru soferii care depasesc viteza legala . Detectoarele de radar nu ii mai ajuta de vitezomani .

Radarele performante pot surprinde autovehiculele care circula pe ambele sensuri, indiferent daca masina pe care sunt instalatate se afla in mers sau stationeaza.

Politia Rutiera va folosi in total 449 de dispozitive care se fac vazute detectoarelor de radar abia dupa ce viteza ilegala a fost inregistrata.

Aparatele vor fi instalate pe drumurile cu cel mai mare numar de accidente: DN 2 (Bucuresti-Siret), DN 6 (Bucuresti-Timisoara) si DN 1 (Bucuresti-Nadlac), dar si pe autostrazi si pe arterele principale ale marilor orase.

"Functioneaza in sistem stand-by si inregistreaza audio si video fara a emite unda radar catre autovehiculele vizate. Astfel, se poate face inregistrarea fara ca detectorul radar sa poata depista prezenta aparatului in trafic", au explicat oficiali ai Politiei Rutiere, citati de Evenimentul Zilei.

Soferii care depasesc viteza legala si sunt detectati de noile radare vor fi opriti pe loc pentru amenda.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea