Social

#colindatori hoti #sarbatori #revelion #vacanta

Atentie la colindatorii hoti!

Spiritul Sarbatorilor ne cuprinde pe toti si in aceasta perioada tindem sa uitam de toate relele din timpul anului. Insa de acest lucru profita si hotii care " se deghizeaza " in colindatori si pleaca din casele dumneavostra cu ceva mai mult decat covrigi si mere.

Politistii spun ca trebuie sa fim atenti cui deschidem usa in aceasta perioada si sa ne luam masuri de precautie atunci cand plecam de acasa in perioada Revelionului, informeaza Realitatea Tv. Oamenii legii sfatuiesc sa sunati la 112 de fiecare data cand aveti motive sa considerati ca o persoana suspecta se afla in apropierea locuintei.

Daca nu va petreceti Revelionul acasa e bine sa nu spuneti prea multor persoane ca sunteti plecat. Scarile blocurilor vor fi pline de colindatori asa ca hotii pot trece usor neobservati. Daca va permiteti serviciile unei firme de paza interesati-va care dintre ele are echipaje mai aproape de casa dumneavoastra. O alta solutie ar fi sa inchiriati o caseta de valori intr-o banca. Costa aproape 50 de lei pe luna, dar obiectele dumneavoastra de valoare vor fi in siguranta. A.S.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea