Social

#macelarii #carne de vita #obor # carne de cal

Atentie la ce cumperi! Macelariile din Obor vand carne de cal in loc de carne de vita!

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au verificat cinci unitati de comercializare a carnii si, in urma analizelor, au constatat ca cea mai mare parte din carnea etichetata ca fiind de vita era de fapt de cal , informeaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat de joi al ANPC, au fost controlate cinci macelarii , iar comisarii au prelevat probe din carnea comercializata sub denumirea de carne de vita si pentru care exista suspiciunea ca ar fi de cal. Conform aceleiasi surse, 86% dintre probele prelevate au confirmat faptul ca se vindea carne de cal in loc de carne de vita.

In urma acestor nereguli, comisarii au decis sa nu se mai comercializeze o cantitate de aproximativ o tona de carne de cal. Totodata, au fost aplicate amenzi de 25.000 de lei.

ANPC mai mentioneaza ca toate documentele de control vor ajunge la organele de urmarile penale carora li se va solicita aplicare prevederilor legale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea