Social

#RATB Pipera #metrou Pipera #modernizare metrou #metrorex

Atentie, calatori! Statia de metrou Pipera se inchide pentru modernizare!

In perioada 15-17 iulie 2017, statia de metrou Pipera va fi inchisa pentru modernizarea sistemului de control acces. Trenurile de metrou vor circula cu calatori doar pana la/de la statia Aurel Vlaicu, a anuntat astazi Metrorex.

Pentru asigurarea transportului calatorilor de la statiile de metrou inchise la cele invecinate de pe aceeasi magistrala, RATB va infiinta noua linii-naveta de autobuze, care vor circula la un interval de 2-3 minute in zilele de lucru, respectiv 3-4 minute in zilele de sarbatoare,

Metrorex precizeaza ca a informat autoritatile locale si RATB cu privire la desfasurarea proiectului de modernizare, precum si a modificarilor aparute in graficul de executie, si a solicitat sprijin pentru preluarea calatorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafata, pentru perioadele in care se vor desfasura lucrari in statiile cu un singur acces.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea