Social

#varsta barbati #femei #barbati #barbati atractivi

Atentie, barbati! Iata varsta de la care deveniti "invizibili" pentru femei

Femeile tinere isi pierd interesul sexual pentru barbatii care au sarit de 40 de ani, intrucat ajung sa ii considere mai degraba figuri paterne, decat sex-simboluri, arata un sondaj efectuat de Crown Clinic, din Manchester.

Potrivit studiului, 52% din persoanele intervievate au declarat ca barbatii incep sa fie mai putin atragatori pe masura ce se apropie de varsta de 40 de ani. Insa, chiar daca pare greu de crezut, nu varsta este de vina, arata dailymail.co.uk, ci parul grizonant si aparitia barbiei duble!

Insa sansele barbatilor de a starni interesul femeilor tinere scade si pentru ca sase din zece femei (62%) isi imagineaza ca majoritatea barbatilor cu varsta de peste 30 de ani sunt deja implicati intr-o relatie si nu merita sa mai incerce sa ii abordeze.

Mai mult de jumatate dintre respondenti - atat barbati, cat si femei - cred ca semnul cel mai clar al faptului ca un barbat a devenit invizibil il reprezinta acela ca nu mai este abordat in vederea flirtului sau nu mai atrage privirile admirative ale femeilor. 37% dintre persoanele care au participat la sondaj au considerat ca parul grizonant ii face pe barbati mai neatragatori. Inceputul de chelie si dantura neingrijita sunt alte semne care scad forta de atractie a unui barbat dupa 40 de ani.

Sursa foto: weblog.zoover.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea