Social

#grupare terorista #eroport #aeroport istanbul #isis #atentat terorist #istanbul

Atentat terorist pe aeroportul din Istanbul! Peste 36 de morti si 150 de raniti!

Cel putin 36 de persoane si-au pierdut viata si alte aporximativ 150 de persoane au fost ranite intr-un atentat terorist comis marti seara pe aeroportul international din Istanbul. Atentatul ar fi fost revendicat de gruparea ISIS!

Unul dintre atacatori a deschis un foc armat cu o arma automata pe terminalul de plecari, iar la scurt timp alti trei teroristi s-au aruncat in aer in terminalul de sosiri si in apropierea acestuia.

Un oficial turc a declarat pentru agentia Associated Press ca doi teroristi s-au aruncat in aer imediat dupa intrarea in aeroport in momentul in care fusesera observati si vizati de focuri de arma de catre agentii fortelor de ordine. Exploziile au avut loc in zona "Plecarilor internationale", potrivit libertatea.ro.

Al treilea terorist s-a aruncat in aer in zona parcarii. Toti purtau veste explozive.

In urma atentatului, presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a facut apel la o lupta internationala unita impotriva terorismului.

"Nu faceti nicio greseala: pentru organizatiile teroriste nu exista nicio diferenta intre Istanbul si Londra, Ankara si Berlin, Izmir si Chicago sau Antalia si Roma", a decarat Recep Tayyip Erdogan, potrivit mediafax.ro.

Sursa foto: theguardian.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea