Social

#atentat Stockholm #Stockholm #atentat terorist #suedia

Atentat la Stockholm! 3 morti si minim 8 raniti

Un nou atentat zguduie Europa. Un camion a intrat in multime in centrul orasului Stockholm si a ranit minim 8 persoane, altele 3 pierzandu-si viata. Politia ia in calcul un posibil atac terorist.

Camionul ar fi intrat intr-o zona din apropierea unui mall, Ahlens City. Sute de oamenii au fugit tipand speriati, potrivit martorilor oculari. Totul s-a petrecut in jurul orei locale 15:00 (16:00, ora Romaniei). Magazinul se afla la intersectia unei mari artere rutiere din capitala suedeza si o strada pietonala extrem de frecventata, potrivit digi24.ro.

De asemenea, politistii au primit informatii despre posibile focuri de arma auzite dupa atacul de pe artera Drottninggatan, care este situata in apropiere de principala gara din capitala Suediei, transmite Reuters.

"Am vazut cel putin trei morti, dar probabil sunt mai multi", a anuntat initial jurnalistul Martin Svenningsen, care lucreaza pentru postul de radio national din Suedia, potrivit stirileprotv.ro.

O martora a povestit terifiata cele intamplate: "Am vazut sute de persoane alergand, alergau pentru a-si salva vietile".

 

Update: Mai multi martori oculari au declarat ca la volanul camionului se afla un barbat mascat. Momentan nu se stie nimic despre acesta.

 

Sursa foto: stirileprotv.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea