Social

#workshop #atelierele #traieste sanatos #sti personal

AtelierEle: Ultima saptamana de inscrieri la pret special

Pana pe 10 octombrie platesti doar 150 lei pentru oricare din workshop-urile AtelierEle! Inscrie-te pe www.atelierele.ro!

Fiecare seara de luni din luna noiembrie este rezervata celor patru sesiuni ale worshop-ului “Traieste sanatos”. Specialistii AtelierEle te vor ajuta sa depasesti problemele de greutate si sa configurezi un stil de viata sanatos, completand dieta cu exercitii fizice si alimentandu-ti spiritul cu o gandire pozitiva, in fiecare zi. Andreea Marin, Cori Gramescu (trainer si consultant in nutritie), Dr. Luana Sahian, MD, PhD (consultant in nutritie), Alina Condoiu (consultant in nutritie), Thea Haimovitz (speaker motivational) vor fi alaturi de tine cu sfaturi si demonstratii sau alimentandu-te cu puterea exemplului personal.

La workshop-ul “Stil Personal”, caruia ii sunt dedicate zilele de 4, 11, 18, 25 noiembrie, specialistii in estetica, moda, machaj si coafura te vor invata cum sa creezi un look de revista, ca o amprenta personala, chiar la tine acasa. Printre speakeri se numara: Alin Galatescu (analist de moda), Dana Sota (Beauty adviser), Thea Haimovitz (Beauty adviser), Raluca Luca (Make-up artist).

Daca esti proaspata mamica, astepti un copil sau iti doresti unul si vrei sa te pregatesti pentru toate provocarile ce vin odata cu implinirea celui mai mare vis al unei femei, fi prezenta in fiecare zi de miercuri din noiembrie la worshop-ul “Bine ai venit pe lume”! Pentru doar 150 lei, vei avea ocazia sa intalnesti specialisti precum: Prof.Univ.Dr Dan Mircea Enescu (Managerul Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu), Anda Pacurar (Psihoterapeut), Simona Cotorbai (Psihoterapeut), Prof. Dr. Simona Maria Vladica (Psiholog), Georgeta Musat (moasa, formator alaptare), dar si pe Luana Danet, redactor-sef Revista Viva si proaspata mamica, ce va impartasi din experienta depasirii unei sarcini cu probleme.

Pe 6, 13, 20, 27 noiembrie, consultantii de business invitati la workshopul “Antreprenoriat” vor atinge cele mai importante probleme cu care se confrunta femeile care au o idee de afaceri, invatandu-le sa exploateze intregul potential pentru a-si indeplini visul. Vei afla care sunt cele mai avantajoase surse de finantare si cum le poti accesa si vei dobandi modul de gandire si operare al unei femei de afaceri puternice! Printre speakeri se numara Mihaela Feodorof (Executive Coach&Business Consultant), Mirela Iovu (Vicepresedinte CEC Bank),Roxana Chiriacescu (fondatoarea unei comunitati de leadership femini)

Worshop-urile Stil Personal, Traieste sanatos si Bine ai venit pe lume vor avea loc la Promenada Mall, Bucuresti, iar cel cu tema antreprenoriatului, la Hotel Golden Tulip, pe Calea Victoriei nr 160.

Dupa expirarea super-ofertei de inscriere, intre 10 octombrie si 2 noiembrie, te poti inscrie accesand www.atelierele.ro, cu doar 200 lei(toate cele 4 sesiuni din cadrul unui workshop).

Eveniment organizat de ACT Public Relations, in colaborare cu www.ele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea