Social

#londra #crima #atac terorist #suspecti #militar decapitat

Atacurile teroriste continua: un militar a fost decapitat in plina strada la Londra

Un militar britanic a fost ucis ieri dupa amiaza in plina strada, iar alte doua persoane au fost grav ranite. Incidentul a avut loc in sud-estul Londrei si a fost catalogat de Guvernul britanic drept un "atac terorist".

Potrivit presei britanice, militarul a fost atacat cu un satar si decapitat. Postul de televiziune CNN a postat pe site-ul sau oficial si un video cu cei doi suspecti, care apar plini de sange, iar unul dintre ei ii marturiseste unui trecator motivele care i-au facut sa recurga la acest gest.

Politia a dezvaluit ca se presupune ca suspectii ar fi islamisti, mai ales ca, dupa ce au comis crima, acestia au strigat "Allah Akbar" ("Allah este mare").

In cadrul inregistrarii video, unul dintre agresori a declarat: "Juram pe Allah cel atotputernic ca nu vom inceta niciodata sa luptam impotriva voastra. Ne cerem scuze pentru femeile care au fost nevoite sa vada asa ceva pe strada astazi, dar si pe teritoriile noastre femeile sunt nevoite sa vada atrocitati. Voi, locuitori ai Marii Britanii, nu veti fi niciodata in siguranta. Inlaturati Guvernul, caci guvernantilor nu le pasa de voi".



Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea