Social

#atacuri bomba #atacuri #bomba #atena #explozie

Atacuri cu bomba la Atena! Explozie de proportii!

In noaptea de luni spre marti, o bomba a explodat la Atena. Bomba cu ceas a explodat chiar in fata cladirii Federatiei Elena de Afaceri din capitala Greciei.

La fata locului s-au desplasat trupele speciale. Aceesul in zona a fost interzis iar genistii au evacuat locul in care a avut loc atentatul, potrivit digi24.ro.

Explozia s-a produs in jurul orei 3:30 AM, (1:30, ora Romaniei). Potrivit stirile.tvr.ro, bomba cu ceas a fost plasata intr-un rucsac langa intrarea in cladire. Un apel anonim a anuntat un ziar local cu aproximativ 30 de minute inainte de producere deflagratiei, potrivit unui oficial din politia Elena.

Din fericire, in urma exploziei nimeni nu a fost ranit! Autoritatile locale sunt de parere ca bomba cu ceas a fost pusa de extremistii locali. Este primul atac cu bomba de cand Alexis Tsipras se afla la conducerea guvernului grec, mai adauga digi24.ro.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea