Social

# explozie londra #explozie metrou #atac terorist

Atac terorist la Londra! 20 de raniti dupa o explozie la metrou

Peste 20 de persoane au fost ranite dupa ce o explozie a avut loc in aceasta dimineata in subteranul londonez. Deflagratia a avut loc cand usile metroului se deschideau. Nu au fost produse pagube uriase si, din fericire, au fost inregistrati pana acum doar raniti. 

Explozia de la metroul din Londră este catalogată drept atac terorist, potrivit unor surse citate de BBC. „Aproximativ 20 de persoane au fost rănite”, a declarat un martor al incidentului. De altfel, în urma deflagrației, panica s-a instaurat în stația de metrou, iar oamenii s-au îmbulznit să evacueze zona. Mai multe persoane au fost rănite în timp ce încercau să iasă de la metrou.

Marea Britanie a fost vizată de mai multe astfel de atacuri in timpul acestui an. Cel mai recent a avut loc in iulie, cand șapte persoane au murit și aproape 50 au fost rănite. O mașină a intrat în pietonii aflați pe London Bridge, iar apoi trei bărbați au coborât din vehicul și au început să înjunghie oamenii aflați în zona Borough Market. In mai, un terorist s-a detonat pe Manchester Arena, omorând 22 de oameni. In martie, un alt terorist a lovit cu mașina oamenii aflați pe Westminster Bridge, înainte să înjunghie mortal un polițist aflat la palatul Westminster.

FotoȘ libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea