Social

#atac terorist munchen #atac terorist #munchen

Atac terorist intr-o gara din Munchen

Un atac terorist a avut loc intr-o gara din orasul german Munchen. Un barbat a atacat mai multi pasageri cu un cutit. Cel putin trei persoane au fost ranite, iar alta a fost ucisa.

Martorii au declarat ca barbatul striga "Allahu Akbar" (Allah este mare) in timpul atacului, potrivit postului public local Bayerischer Rundfunk.

Presa germana a anunţat ca poliţia l-a arestat pe barbat si investigheaza daca atacul ar putea avea legaturi cu act islamist. Atacatorul este un tanar in varsta de 27 de ani, de origine germana.

"Ideea ca oamenii intra intr-o dimineata frumoasa in gara sau livreaza ziare si apoi devin victimele unui maniac este teribila. Multumesc politistilor, doctorilor, paramedicilor si pompierilor care s-au deplasat imediat la fata locului", a declarat primarul orasului, Angelika Obermayr, potrivit libertatea.ro.

Germania, care are un rol de sprijin in lupta impotriva Statului Islamic (SI), nu a fost pana in prezent tinta unui atac major din partea militantilor islamisti.

Sursa foto: thebostoncalendar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea