Social

Atac armat intr-un coafor din zona Perla din Bucuresti

Opt persoane au fost impuscate cu o arma de foc, luni seara, in jurul orei 18.00, intr-un coafor din zona Perla , din Bucuresti. Doua persoane au murit din cauza ranilor, una dintre fiind chiar sotia atacatorului.

Autorul atacului este agentul de politie Gheorghe Vladan (53 de ani). Acesta s-a predat, dupa ce s-a refugiat in sediul Electrica, el dandu-i pistolul portarului si cerandu-i sa cheme autoritatile. Vladan a fost retinut de politisti sub acuzatiile de omor calificat si deosebit de grav si a fost dus luni seara la Institutul de Medicina Legala, pentru a se stabili daca in momentul atacului era sub influenta alcoolului sau drogurilor.

Potrivit procurorului Marius Iacob, atacul armat de luni este o premiera in Romania, nefiind vorba de un jaf, ci de un omor comis "cel mai probabil din gelozie ".

Vladan se afla in proces de divort cu sotia sa, Florina, primul termen de judecata fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea