Social

#focuri de arma #mochee franta #atentat franta # atac franta #atac armat #victime #raniti

Atac armat in Franta! 8 persoane ranite

Opt persoane, dintre care o fetita in varsta de doar 7 ani, au fost ranite in timpul unui atac armat ce a avut loc in Franta, in fata unei moschei din Avignon. Atacul a avut loc in jurul orei locale 22:30 (ora 23:30, ora Romaniei).

 

Atacul a fost produs de doi barbati care au iesit dintr-o masina si au inceput sa traga focuri de arma in directia persoanelor aflate in zona. Anchetatorii au anuntat ca atacul nu ere legatura cu moscheea aflata in acea zona si ca varianta unui atac terorist este scoasa din calcul.

Din fericire, vietile victimelor nu sunt in pericol, starea acestora fiind stabila.

"Din ceea ce stim in aceasta seara, moscheea nu era vizata. Faptele s-au petrecut pe strada pe care se afla institutia religioasa, dar fara legatura cu ea", a dat asigurari parchetul, indepartand o pista terorista, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit martorilor, la bordul masinii se aflau patru persoane, iar toate purtau cagule.

Atacul armat de duminica seara are loc la cateva zile dupa ce un barbat a incercat, joi, sa intre cu o masina in credinciosi la moscheea din Creteil, scrie libertatea.ro

Sursa foto: thesun.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea