Social

"Atac", aproape de Becali

Noul proprietar al cotidianului de scandal este Marius Locic, un apropiat al lui Gigi Becali.

Dupa doua saptamini de pauza, Atac apare din nou pe piata luni, 22 mai, cu aceeasi echipa, dar cu un nou proprietar. Balkan Petroleum, firma fratilor Iancu, a vindut ieri 96% dintre actiuni lui Marius Locic, presedintele unui grup de firme care sponsorizeaza FC Steaua.

Aparitia Atac a fost oprita pe 8 mai 2006, din motive financiare . Surse din redactie ne-au declarat ca dificultatile banesti au aparut imediat dupa blocarea conturilor din Elvetia ale invinuitilor din dosarul RAFO.

Aceleasi surse sustin ca Atac isi va pastra linia, dar va suferi mici modificari de grafica. Presedintele Locic Enterprises nu a vrut sa faca nici un comentariu legat de noua achizitie.

Gigi Becali recunoaste ca este apropiat de noul proprietar al ziarului, dar a declarat pentru Cotidianul ca nu se afla in spatele tranzactiei. Si pe mine m-a interesat «Atac» si am negociat, dar eu nu am vrut sa cumpar decit brandul si calculatoarele. Asa ca am iesit din afacere, sustine Becali.

El a adaugat ca il intereseaza sa devina proprietar al unei institutii de presa si ca s-ar putea ca in cursul acestui an sa se orienteze spre deschiderea unui ziar sau a unui nou post de televiziune. Becali spune ca e putin probabil sa cumpere OTV:

De ce sa dau cinci-zece milioane sa cumpar o televiziune cind pot sa-mi deschid una cum vreau eu cu numai un milion de euro?.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea