Social

Astrele te accesorizeaza pentru primavara

In aceasta primavara, look-ul tau are o stea norocoasa. Acasa.ro si Papucei.ro te premiaza, pentru ca tu sa-ti innoiesti garderoba si sa stralucesti in acest sezon.

Tot ce ai de facut este sa te abonezi la newsletter-ul Horoscop in perioada 21 aprilie – 21 mai 2008 si sa raspunzi corect la intrebarea :

Care este zodia a carei perioada din an se intinde de pe 21 aprilie pana pe 21 mai si ce fel de element o caracterizeaza (aer, apa, foc, pamant) ?

Raspunsul in gasesti in Index-ul Horoscopului.

Detalii concurs:

·  se vor oferi 5 premii constand in pantofi si accesorii de la papucei.ro

Back To The Future

Balerinii din piele maro sunt ideali pentru anotimpul calduros.

 

 

 

 

It Is Hard To Be A WomanPantofii de piele aurie iti dau o nota de eleganta . Se potrivesc cu tinutele de seara si te fac sa te simti confortabil.

 

 

 

 

 

 

Lost In TranslationPoti folosi cureaua din piele neagra la orice tinuta, multumita design-ului ei clasic. Este potrivita atat pentru pantaloni, cat si pentru fuste.

 

 

 

 

 

Summer Fly-ByBalerinii galbeni dau o nota de romantism si de eleganta tinutelor tale feminine.

 

 

 

 

 

PornStar For The BlindDaca iti plac tinutele sport, atunci adidasii de vara sunt ideali pentru tine. Subtiri si confortabili, te vei simti bine in ei in vacanta de vara .

 

 

 

 

 

·  participa la concurs toti cei care se aboneaza la newsletter-ul Horoscop in perioada 21 aprilie – 21 mai 2008 si care raspund corect la intrebare, pe adresa horoscop@acasa.ro

·  castigatorii vor fi anuntati pe site in data de 21 mai 2008 si personal pe adresa de mail;

Urmeaza cativa pasi simpli pentru a te abona la newsletter-ul Horoscop si unul dintre cele cinci premii poate fi al tau !

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea