Social

#concurs #volmer's design #bijuterii #acasa.ro #horoscop

Astrele te accesorizeaza cu bijuterii Volmers (II)

Fie ca sunt din os, fie ca sunt din metal, piatra sau alte elemente naturale, podoabele sunt apreciate si folosite de oameni din cele mai vechi timpuri. Potrivit datelor istorice, in Israel s-au descoperit bijuterii faurite din scoici, vechi de 100 de mii de ani. Adesea, o podoaba potrivita stilului nostru pastreaza in amintire un moment special din viata noastra.

Doi designeri iubitori ai frumosului, Rodica si Marius Georgescu-Volmer, realizeaza modele unicat, deosebite, pentru orice personalitate feminina. Stilurile si materialele diferite sunt menite sa bucure ochiul privitorului si sa puna in lumina personalitatea unica a femeii.

Astfel, s-a nascut online unde poti comanda seturi unicat cu cercei, bratari, inele si coliere.

Daca vrei sa vezi toate produsele Volmer’s Design, mergi aici si alege cele mai potrivite bijuterii pentru tinuta ta.

CONCURS: Astrele te accesorizeaza cu bijuterii Volmers (II)

Acasa.ro impreuna cu Volmer’s Design te invita sa participi la concursul “Astrele te accesorizeaza cu bijuterii Volmers”. Daca vrei sa te impodobesti cu bijuterii potrivite pentru diverse anotimpuri , realizate manual, cu mult gust si rafinament, participa la concurs.

Premiile oferite castigatorilor consta din:

• un premiu I, set complet: colier,bratara si cercei (valoare 60-70 RON)

Setul 74’s Style este compus din colier, bratara si cercei din elemente modelate manual din Polymer Clay (Fimo). Multitudinea de culori face setul potrivit pentru orice tinuta si o accesorizeaza intr-un mod elegant , conferindu-i un aer modern si optimist.

• un premiu II, set colier/pandantiv + cercei (valoare 45-55 RON)


Orange Rain este un set din colier si cercei, cu margele de sticla fatetata Cehia, acril si metal. Setul are fir de otel cu memorie si snururi cerate. Daca iti place parfumul ploilor de vara si cel al livezilor cu fructe coapte, atunci acest set este potrivit pentru tine.

• un premiu III, set bratara + inel + cercei (valoare 50 RON)

Setul Green Forest va atrage toate privirile, prin perlele in diferite nuante de verde. Setul este compus din bratara,inel si cercei din perle de sticla, sidef si elemente modelate manual din Polymer Clay (Fimo) cu adaos de foita de aur in compozitia materialului. Cadrul inelului este reglabil.

• mentiune, un inel (valoare 25 RON)

Inelul Danielle iti personalizeaza tinuta prin imagini abstracte si rafinate. Inelul este modelat manual, din Polymer Clay (Fimo) si are un cadrul reglabil, astfel incat se potriveste oricui.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click aici. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 06.04.2009 – 13.04.2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorii sunt:

  • Geanina Stanescu
  • Alexandra Verzes
  • Cristina Sulugiuc
  • Mariana Erbaru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea