Social

#horoscop #acasa.ro #bijuterii #volmer's design #concurs

Astrele te accesorizeaza cu bijuterii Volmers

Se spune ca frumusetea sta in ochii privitorului. Iar lumea podoabelor dezvaluie feminitatea cu ajutorul elementelor naturale precum piatra, aurul sau alte metale.

Doi designeri iubitori ai frumosului, Rodica si Marius Georgescu-Volmer, realizeaza modele unicat, deosebite, pentru orice personalitate feminina. Stilurile si materialele diferite sunt menite sa bucure ochiul privitorului si sa puna in lumina personalitatea unica a femeii.

Astfel, s-a nascut Volmer’s Design, magazinul online unde poti comanda seturi unicat cu cercei, bratari, inele si coliere.

Daca vrei sa vezi toate produsele Volmer’s Design, mergi aici si alege cele mai potrivite bijuterii pentru tinuta ta.

CONCURS: Astrele te accesorizeaza cu bijuterii Volmers

Acasa.ro impreuna cu Volmer’s Design te invita sa participi la concursul “Astrele te accesorizeaza cu bijuterii Volmers”. Daca vrei sa te impodobesti cu bijuterii potrivite pentru diverse anotimpuri, realizate manual, cu mult gust si rafinament, participa la concurs.

Premiile oferite castigatorilor consta din:

Pandantiv+cercei Black RoundAutumn Sun un premiu I, set complet: colier,bratara si cercei (valoare 60-70 RON)

Autumn Sun este un set clasic si elegant, realizat cu grija din metal pretios, in culorile aurii ale zilelor insorite de toamna. Setul este compus din colier, bratara si cercei din elemente modelate manual, din Polymer Clay (Fimo) cu adaos de foita de aur in compozitia materialului si elemente decorative din metal si acril.

• un premiu II, set colier/pandantiv + cercei (valoare 45-55 RON)

Pandantivul Black Round este o bijuterie care confera o aura de mister tinutei. Setul contine un pandantiv si cercei din elemnete realizate manual, din Polymer Clay (Fimo) cu adaos de foita de argint in compozitia materialului si elemente decorative din metal. Snurul este din piele.

• un premiu III, set bratara + inel + cercei (valoare 50 RON)

Inel Orange MonolithSet bratara MylenneMylenne este un set in stil hippy. Setul este compus din colier, inel si cercei, cu elemente modelate manual din Polymer Clay (Fimo), cu adaos de foita de aur in compozitia materialului si elemente decorative din metal.

mentiune, un inel (valoare 25 RON)

Inelul Orange Monolith este o creatie unicat, special conceput pentru o femeie pretentioasa. Inelul este modelat din Polymer Clay (Fimo), cu adaos de foita de aur in compozitia materialului. Bijuteria dispune de un cadru reglabil.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click aici.  Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 30.03.2009 – 06.04.2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorii sunt:

Pasescu Nicoleta

Gabriela Strimb

Calistru Irina

Ana Vasilescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea