Social

#declaratii astrazeneca #campanie vaccinare #efecte adverse #astrazeneca #vaccinare #vaccin astrazeneca

AstraZeneca, prima reactie dupa ce mai multe tari au suspendat vaccinarea

Dupa o perioada tulburatoare pentru numerose tari europene, care au decis sistarea vaccinarii cu serul produs de AstraZeneca, sau doar cu vaccinurule din loturile cu probleme, AstraZeneca face public, primele declaratii.

 

Grupul farmaceutic britanico-suedez AstraZeneca a dat vineri asigurări ca ”nu există nicio probă a unui risc agravat” de formare a unor cheaguri de sange antrenat de vaccinul împotriva covid-19 AstraZeneca-Oxford.

Potrivit reprezentantilor companiei, numarul persoanelor care au avut ca reactii adverse formarea de cheaguri de sange este mult mai mic la persoanele vaccinate, prin comparatie cu restul populatiei.    

”In realitate, datele cu privire la acest tip (de problema medicala) sunt mult mai slabe la cei care sunt vaccinati, in comparatie cu asteptarile in randul populatiei in ansamblul sau”, se arata intr-un comunicat emis de AstraZeneca, potrivit news.ro.

Sursa foto: news.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea