Social

#infectare #imbolnavire #gripa #virus #h1n1 #gripa porcina

Astazi a fost confirmat al unsprezecelea caz de infectare cu H1N1

Un nou de infectare cu virusul H1N1 a fost depistat in tara noastra. Acesta este al unsprezecelea caz de imbolnavire , dupa ce inca un caz a fost anuntat de catre specialistii de la Institutul Cantacuzino .

Noua infectare a fost depistata la un barbat care se afla in prezent internat la Institutul Matei Bals . Acesta are 48 de ani si a venit in tara pe 8 iunie, din Canada, insa cu o alta cursa decat cea cu care a venit celalalt pacient sosit din aceasta tara.

Conform specialistilor de la Matei Bals , citati de Realitatea TV, pacientul s-a prezentat la spital ieri, acuzand simptomele noii gripe. El a fost internat si se afla sub supraveghere medicala si tratament, autoritatile incepand si procedura identificarii persoanelor cu care acesta a intrat in contact in zilele de cand se afla in tara.

Odata cu acest nou caz, numarul imbolnavirilor infectate cu virusul H1N1 a ajuns la 11. Primii noua pacienti au fost externati de la Institutul Matei Bals marti, dupa o zi fiind confirmat al zecelea caz de infectare cu H1N1 in tara noastra.

 

Citeste si

Gripa porcina devine pandemie globala

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea