Social

#marcela făgărăşan #pedeapsa #inchisoare #omora #copil

Asistenta maternala ucigasa risca 30 de ani de inchisoare

asistenta maternala din Bistrita care a omorat copilul pe care il avea in ingrijire a fost trimisa vineri in judecata si risca o pedeaspa de cel mult 30 de ani de inchisoare pentru omor calificat.

Marcela Fagarasan din Bistrita a mai fost acuzata de vatamare corporala grava si rele tratamente aplicate minorului, infractiuni pentru care risca o pedeapsa de cel mult 30 de ani, informeaza NewsIn. Procurorul Angela Sangeorzan, purtatorul de cuvant al Parchetului pe pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, a declarat, vineri, ca, initial, femeia a fost arestata pentru omor deosebit de grav care i-ar fi adus inchisoarea pe viata, dar procurorul de caz a decis schimbarea incadrarii juridice stabilita initial pe baza raportului medico legal obtinut dupa autopsierea cadavrului lui Lucian Rostas. Acuzatiile ar putea fi contopite Documentul le-a parvenit procurorilor marti, iar vineri rechizitoriul a primit avizul prim-procurorului de la Parchetulul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud pentru ca femeia sa fie trimisa in judecata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea