Social

#morga slatina #spital judetean slatina

Asistent, acuzat ca percepe taxe la morga

Patronul unei firme mortuare din Slatina il acuza pe unul dintre asistentii care lucreaza la morga Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Slatina ca, sub pretextul imbalsamarii si autopsierii cadavrelor, le solicita bani celor care vin sa-si ridice rudele decedate in unitatea medicala respectiva.

Patronul firmei mortuare Dinastia, din municipiul Slatina, Relu Stoica, il acuza pe unul dintre asistentii care lucreaza la morga SJU Slatina ca solicita bani apartinatorilor care vin sa-si ridice rudele decedate in unitatea spitaliceasca, potrivit Mediafax.

"Sunt foarte multe probleme la SJU Slatina. S-a intamplat de mai multe ori ca rudelor persoanelor decedate in spital sa li se ceara cate doua - 2,5 - trei milioane de lei vechi, in functie de cum sunt imbracati. Banii sunt luati la ridicarea mortului", a declarat Relu Stoica.

Potrivit sursei citate, banii le sunt solicitati apartinatorilor sub forma unei taxe pentru imbalsamare si autopsiere a cadavrelor.

"In aceasta suma perceputa de domnul asistent Catalin Stanciu intra imbalsamarea si autopsia. M-am interesat si eu si m-am uitat pe legi si pentru cei care mor in spital nu se percepe niciun ban pentru imbalsamare si autopsie . Eu, personal, am cerut acordul conducerii spitalului sa lipesc niste biletele la morga prin care sa le spun oamenilor ca nu se percepe niciun ban pentru cei care mor in spital. Numai ca domnul asistent le-a rupt", a mai spus Relu Stoica, patronul firmei Dinastia. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea