Social

Ashley Cole, accidentat de Makelele inaintea finalei Ligii Campionilor!

Cu doar o zi inainte de marea finala a Ligii Campionilor, tehnicianul Avram Grant a primit o veste ingrijoratoare. Fundasul Ashley Cole ar putea lipsi din primul „unsprezece” contra celor de la Manchester United, dupa ce a fost accidentat de un coechipier.

Nefericitul eveniment s-a petrecut marti seara, chiar in timpul antrenamentului oficial dinaintea ultimului act al competitiei europene. Jucatorii lui Chelsea au pasit pe gazonul arenei „Luzhniki”, dupa care au inceput sa joace fotbal, impartiti in doua echipe. Insa la un moment dat Ashley Cole a cazut la pamant, secerat de intrarea lui Claude Makelele.

Imediat, doctorii lui Chelsea au intervenit, acordandu-i ajutor medical fotbalistului pret de mai multe minute. In cele din urma, Cole s-a ridicat, iar glezna sa a fost imobilizata intr-o fasa. Cu toate ca a incercat sa paseasca la marginea terenului, grimasele sale au tradat durerea provocata de accidentare . Jucatorul in varsta de 27 de ani are acum slabe sanse de a mai prinde finala, iar in locul sau ar putea evolua Wayne Bridge.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea