Social

#italia #calugarita # vocea italiei

Asculta melodia cu care calugarita Cristina a castigat "Vocea Italiei"

Calugarita care a impresionat o lume intreaga cu vocea, dar si cu nonconformismul ei a castigat concursul televizat "Vocea Italiei".

Maicuta, care apartine ordinului Franciscan, Sora Cristina Scuccia a interpretat melodia "Beautiful That Way" si a reusit sa castige voturile publicului. Ea i-a multumit lui Dumnezeu si apoi a recitat "Tatal nostru" pe scena, imediat ce a aflat ca a castigat. "Nu ma aflu aici datorita mie, ci multumita Celui de Sus", a spus tanara de 25 de ani.

In urma castigarii concursului, Cristina Scuccia va semna cu contract cu Studiourile Universal, dar cu toate acestea spune ca nu ar vrea sa urmeze o cariera muzicala. "Am sa ma intorc la ale mele, la rugaciuni, la trezitul dimineata devreme. Am un dar si vi-l dau voua, eu ce pot sa fac? Nu ar avea nicio valoare daca il tin doar pentru mine", a declarat calugarita.

Sora Cristina a devenit faimoasa dupa ce melodia pe care a interpretat-o in prima faza a concursului a devenit virala pe internet, iar clipurile ei au inregistrat peste 50 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Iata melodia cu care a castigat concursul "Vocea Italiei":



Sursa foto: christianpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea