Social

#roman asasin fiu #predat autoritati franceze

Asasin roman, predat autoritatilor franceze

Cioroianu Marin, unul dintre autorii asasinatului comis in 2007 asupra fiului presedintelui Republicii Ciad a fost predat miercuri autoritatilor franceze.

Romanul, care a fost retinut la finalul lunii noiembrie 2008, a fost predat pe aeroportul International Henri Coanda autoritatilor judiciare franceze de catre ofiteri ai Biroului National Interpol si G.S.P.I. "Acvila", din cadrul MAI.

Autoritatile franceze au emis pe numele romanului un mandat european de arestare pentru comiterea infractiunii de crima in banda organizata, informeaza Ministerul Administratiei si Internelor intr-un comunicat.

Asasinatul din 2 iulie 2007 a fost comis de patru barbati care purtau cagule si care l-au atacat pe Brahim Deby, fiul cel mare al presedintelui Republicii Ciad, in parcarea subterana a blocului unde locuia, tragandu-i in coapsa o sageata cu ajutorul unui arc . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea