Social

#inventie rochie #rochie din vin #rochie din bere #rochie

Asa arata rochia facuta din bere!

A fost creata rochia cu adevarat pe gustul barbatilor: este realizata din bere! Creatia, care apartine unui om de stiinta din Australia, va fi expusa in curand la Targul de Inventii de la Milano, Italia.

Materialul pentru inedita rochie este realizat din bere fermentata, careia cercetatorul Gary Cass i-a adaugat o bacterie numita acetobacter si care a creat fibrele asemanatoare bumbacului. Bacteria este inofensiva, practic ea nu este infectioasa, asadar nu produce niciun fel de daune. In schimb, transforma berea fermentata intr-o fibra solida si rezistenta.




Rochia in sine "vorbeste" tocmai despre inventia cu pricina. Petalele de flori de pe ea reprezinta florile de hamei, iar perlele de pe corset, bulele de acid din bere, a marturisit designerul rochiei, Donna Franklin, potrivit telegraph.co.uk.




Nu este prima creatie inedita a australianului. In 2012, el a realizat rochia din vin fermentat. Spre deosebire de cea din bere, rochia din vin pastra puternic mirosul licorii bahice.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea