Social

#picturi John Bramblitt #artist orb #pictor orb #John Bramblitt #picturi

VIDEO Artistul ORB care-si picteaza fiul fara sa-l fi vazut! Opere care te vor lasa mut de uimire!

John Bramblitt, un barbat din Denton, Texas, si-a pierdut vederea acum 13 ani, in urma complicatiilor provocate de epilepsie. Simtindu-se rupt de realitate, barbatul a intrat intr-o depresie profunda. S-a regasit in pictura, iar ce iese din mainile lui e senzational!

Bramblitt, care are acum 44 de ani, a invatat sa diferentieze culorile simtindu-le textura cu varful degetelor. Tot simtul tactil este cel care il ajuta sa "simta" formele subiectilor din picturile sale.


Sursa foto: dentonrc.com

In vreme ce multe dintre portretele pe care barbatul le realizeaza sunt pictate din memorie, Bramblitt a realizat si picturi extrem de realiste cu oameni pe care nu i-a vazut in viata sa, inclusiv pe sotia si pe fiul sau.


Sursa foto: lifeofablind.files.wordpress.com

"Arta mi-a remodelat viata", sustine John Bramblitt, care, desi era preocupat de pictura si inainte de a ramane orb, s-a aplecat cu si mai multa daruire asupra activitatilor estetice dupa nefericitul incident.


Sursa foto: tinasart.net

Bramblitt organizeaza acum si ateliere de pictura pentru tinerii cu dizabilitati.

Sursa foto: honeyishrunkthegrief.com

Sursafoto:tapuz.co.il

Sursa foto: boredpanda.com

Sursa foto: twitter.com

Sursa foto: boredpanda.com

Sursa foto: boredpanda.com



Sursa foto: boredpanda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea