Social

#steaua bucuresti #arthuro a plecat #arthuro reziliat contract

Arthuro la plecarea din Romania: Sunt dezgustat!

Arthuro a parasit miercuri Romania, cu destinatia Brazilia, pentru a uita experienta nefasta din Ghencea.

La plecare acesta a declarat ca e de cum s-a terminat totul si spune ca stia de mult ca Becali este 'inamicul numarul 1' la Steaua.

"Dupa ceea ce am patit la Steaua, am nevoie sa fiu alaturi de cei dragi. Trebuie sa merg mai departe si sa iau totul ca pe o lectie de viata. Sunt dezgustat de ceea ce am patit. Consider ca un fotbalist nu trebuie judecat imediat dupa ce vine sau la mijlocul campionatului. Oricine are nevoie de timp sa se acomodeze si sa fie lasat sa demonstreze niste lucruri. Onest ar fi fost ca 'judecata mea' sa se petreaca la finalul sezonului. Eu nu am discutat niciodata cu patronul. Trebuia sa gaseasca un vinovat pentru ca echipa nu juca. Dar ce poti face in astfel de situatii, cand cei care au banii decid? Stiu ca s-a vrut indepartarea mea de mai multa vreme. Cand cineva e impotriva ta, nu ai incotro.", a declarat Arthuro pentru gsp.

Atacantul brazilian a petrecut sase luni in Ghencea, timp in care a evoluat in 14 partide, din care 5 in Liga Campionilor, si a marcat 2 goluri, unul cu Lyon si unul cu FC Brasov. Salariul lui Arthuro era de 300.000 pe an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea