Social

Arta si cadouri pentru amatorii de cultura

A patra editie a Noptii Muzeelor, care va avea loc pe 17 mai, aduce laolalta 12 institutii culturale din Capitala, care vor fi unite printr-un circuit. Incepand cu ora 21.00, la fiecare 20 de minute, amatorii de arta, traditii si istorie se vor putea deplasa de la un muzeu la altul cu ajutorul unor autobuze speciale.

„Este gratuit, nu trebuie decat sa-ti doresti sa vizitezi“, ne-a spus unul dintre organizatori. Astfel, Muzeul National de Arta, cel al Colectiilor de Arta, muzeul militar national „ Regele Ferdinand I“, Muzeul Municipiului Bucuresti, Muzeul National de Arta Contemporana, Muzeul National Cotroceni , Muzeul de Geologie , Muzeul National „George Enescu“, Muzeul „Grigore Antipa“, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul Satului si Muzeul Taranului Roman vor fi deschise pana mult dupa mizeul noptii, in jurul orei 04.00. Vizitatorii care parcurg cel putin opt muzee din circuit si pastreaza biletele de intrare sau stampilele muzeelor vor fi rasplatiti cu un cadou.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea