Social

Arsenal, campioana Angliei

Arsenal Londra a cistigat, duminica, campionatul Angliei, dupa ce a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputata, in deplasare, in compania formatiei Tottenham Hotspur .

Pentru Arsenal au inscris Vieira '3 si Pires '35, in timp ce gazdele au punctat prin Redknapp '62 si Keane '90, din penalti.

Cu trei etape inainte de finalul sezonului si cu un meci mai putin disputat, Arsenal ocupa primul loc in clasament cu 82 de puncte, zece mai multe decit formatia Chelsea, care a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Newcastle United .

Chelsea a deschis scorul prin Joe Cole, in minutul 5, in timp ce pentru Newcastle au inscris Ameobi '43 si Shearer '48. Atacantul Adrian Mutu nu a evoluat la Chelsea, fiind accidentat.

Tot duminica, formatia Wolverhampton, la care evolueaza atacantul Ionel Ganea , a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputata, in deplasare, in compania echipei Birmingham City. Pentru gazde au inscris Forssell '34 si Morrison '41, in timp ce Wolverhampton a punctat prin Cameron '6 si Cort '75.

Ganea a fost introdus pe teren in minutul 60, in locul lui Oleg Luzhny.

Intr-un alt meci disputat duminica, echipa Leeds United a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formatia Portsmouth . Pentru Leeds a inscris Harte '83, din penalti, in timp ce Portsmouth a punctat prin Ayegbeni '9 si Lua-Lua '51.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea