Social

#arme furate #depozit militar ciorogarla #militii kurde #depozitate in bucuresti

Armele furate de la Ciorogarla erau destinate militiilor kurde

Armele furate din Unitatea Militara 01916 Ciorogarla se afla inca in zona Capitalei, rostul filtrelor de politie fiind acela de a impiedica mutarea lor din locul in care se afla acum, sustin surse judiciare care se ocupa de acest caz.

Din depozitul de armament care apartine Batalionului de asigurare materiala a Fortelor Aeriene s-au furat 15 pistoale mitraliera AKM cu pat rabatabil , o pusca mitraliera cu trepied ("catea"), aproximativ 30 de pistoale TT si 9 pistoale Carpati, informeaza Gardianul.

In afara de pustile mitraliera AKM, nici o alta arma nu este potrivita pentru zonele de conflict, de aceea se banuieste ca erau destinate militiilor kurde, motiv pentru care singurele drumuri blocate spre granitele Romaniei fiind cele catre Bulgaria. Sursele citate de publicatia centrala sustin ca jaful a avut loc luni si a fost comis de un fost angajat .

Acesta se pare ca a fost ajutat de un complice la caratul armelor si de un altul, din interior, care a inchis ochii in momentul intrarii acestora in unitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea