Social

"ArCa LuI nOe" implineste 2 ani de la infiintare.

Pentru a sarbatorii cei 2 ani Consiliul Local al Tinerilor Bucuresti, Sector 1, Primaria Sectorului 1 , Consiliul Municipal al Elevilor, Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti au placerea de a va invita in perioada 21-24 aprilie, in fiecare zi, incepand cu orele 18:30 la serile de teatru „tanar” prilejuite de aniversarea a doi ani de la infiintarea Companiei Teatrale „ ArCa LuI nOe”.

Evenimentul se desfasoara la Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret al Sectorului 1, B-dul Poligrafiei nr. 4.

Evenimentul cuprinde cele mai reusite patru spectacole ale Companiei Teatrale „ArCa LuI nOe” PROSTII SUB CLAR DE LUNA – comedie de T. Mazilu| ZAPEZILE DE ALTADATA – comedie romantica de D. Solomon | BANCA – tragi-comedie de C. Petrescu si O NOAPTE FURTUNOASA – comedie de I.L. Caragiale si un concert  piano-rock  sustinut de trupa S.I.M, Marti seara incepand cu orele 18:00.

Printre principalele obiective ale proiectului se numara promovarea teatrului romanesc cu ajutorul unor promotori tineri; schimbul de experienta intre tineri ; incurajarea tinerilor actori; dezvoltarea  unei  relatii de prietenie cu operatorii  culturali locali, bazata pe incredere, respect si proiecte comune. Facilitarea accesului elevilor la spectacolele care fac parte din proiect.

Spectacolele se adreseaza liceenilor din Sectorul 1, din Bucuresti si publicului larg. Intrarea va fi libera si orice doritor va putea viziona aceste spectacole;

Saptamana Aniversara « ArCa LuI nOe » este un eveniment initiat de : Consiliul Local al Tinerilor, Bucuresti, Sector 1 si Consiliul Municipal al Elevilor, Bucuresti in parteneriat cu : Primaria Sectorului 1, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ; Compania Teatrala « ArCa LuI nOe » ; Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret al Sectorului 1 ; fundatia principesa margareta a romaniei ; Revista VIP ; PR Wave si portalul acasa.ro


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea