Social

Arbitrul Deaconu a ajuns in Divizia B

Decoratul lui Basescu va verifica amplitudinea brichetelor la meciul Dunarea Giurgiu- FC Botosani . Mircea Sandu l-a dat exemplu celorlalti confrati de fluier dupa ce a intrerupt, in premiera pentru fotbalul romanesc modern, derby-ul Rapid-Steaua din cauza unor brichete aruncate din tribuna.

Presedintele Traian Basescu l-a decorat pentru curaj la pachet cu foste si actuale glorii ale fotbalului romanesc. Cu toate acestea, viata lui Alexandru Deaconu ( foto ) a suferit un recul. In locul partidelor importante din prima liga, arbitrul-erou a fost delegat simbata la meciul dintre Dunarea Giurgiu si FC Botosani, din liga a II-a.

Alaturi de Deaconu, comisia centrala a arbitrilor a surghiunit mai multi arbitri din lotul A la meciurile din esalonul secund: Ionel Ivan (Concordia Chiajna-CS Otopeni), sebastian coltescu (Inter Gaz Bucuresti-FCM Cimpina), Ciprian Dansa (Progresul-Prefab Modelu), Istvan Kovacs (Poli II Timisoara-FC Tirgoviste) si Marius Martis (Gaz Metan Medias-FC Arges).


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea