Social

#greva #violente #forbal #arbitri

Arbitrii prahoveni intra in greva

Arbitrii prahoveni anunta ca vor intra in greva. Ei ameninta cu acest protest pe care il vor incepe la finalul acestei saptamani din cauza violentelor la care au fost supusi de jucatori, oficiali si suporteri.

Arbitrii mai reclama si neregulile privind radierea cartonaselor de catre Asociatia Judeteana de Fotbal(AJF) Prahova. Reprezentantii arbitrilor, reuniti in Sindicatul Arbitrilor de Fotbal din Romania deplang si faptul ca in ultima perioada in fotbalul judetean prahovean au existat multe acte violente indreptate impotriva arbitrilor, care au fost si batuti cu bestialitate.

Sindicalistii spun ca demersurile lor, adresate catre AJF, au ramas fara raspuns, de aceea vor apela la masura grevei. Arbitrii spun ca in ultimele doua saptamani, patru arbitri prahoveni au fost victimele violentelor jucatorilor, oficialilor si spectatorilor la meciurile din campionatele judetene. Unul dintre ei a fost taiat cu un ciob de sticla aruncat din tribune, iar un altul, Madalin Ionescu , a fost batut de doua ori in aceeasi zi, prima oara de un jucator pe teren, iar apoi de un oficial al aceleiasi echipe, chiar in apropierea sediului AJF.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea