Social

Arbitri paziti cu UEFA

Presedintele Comisiei Centrale a reactionat dur la acuzele antrenorului Mircea Lucescu privind arbitrajul de la Dinamo-Rapid, amenintind ca il reclama la forul european.

In plin conflict cu fostul sau prieten Adrian Porumboiu , presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu , a mai deschis un flanc de razboi. In urma acuzatiilor aduse de antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, privind arbitrajul de la derby-ul Dinamo-Rapid, fostul arbitru international a amenintat cu UEFA.

Lucescu fluierat

Daca va continua cu atacurile, vom avea o reactie pe masura si pentru dinsul. O sa cer voie presedintelui FRF pentru a ne adresa forurilor europene si in cazul acuzelor domnului Lucescu care sint extrem de grave si de nocive pentru activitatea noastra, a sustinut Craciunescu, care a recurs si la remarci ironice la adresa tehnicianului. M-a mirat atacul dinsului pentru ca dumnealui sta in Ucraina. S-ar putea ca din cauza curentului de pe Don informatiile sa ajunga deformate la dinsul. Nu este un atac la adresa mea, ci la adresa mass-mediei din Romania pentru ca toata presa a scris ca arbitrajul a fost foarte bun. Daca nici noi nu vedem, daca nici presa si nici iubitorii fotbalului nu vad, vede dinsul de dincolo de Don, a punctat Craciunescu.

Gigi Becali, la judecata FRF

Fostul international intentioneaza sa sesizeze comisiile federale in cazul acuzatiilor aduse de patronul Stelei, in urma meciului dintre Steaua si FCM Bacau , intarind totodata ideea ca nu renunta la functia sa din fruntea arbitrajului romanesc in pofida acuzelor mai multor oficiali din sportul-rege.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea