Social

Aranjamentele oneroase ale lui Emil Boc

 

Constantin Ostaficiuc este presedintele Consiliului Judetean Timis si vice-presedintele organizatiei judetene PD-L. Are ceva experienta manageriala, are trecere in fata mai-marilor partidului, mai putin insa in fata membrilor organizatiei, care ii reproseaza o sumedenie de afaceri oneroase si un trecut tulbure, din care se asteapta sa se infrupte mai multe organe de ancheta.

Anul trecut, in noiembrie, presedintele Traian Basescu i-a cerut personal lui Constantin Ostaficiuc sa candideze la Primaria muni-cipiului Timisoara. Orasul de pe Bega este luat prizonier de trei mandate de un taranist slab, Gheorghe Ciuhandu, pe care lumea il voteaza impotriva propriilor ei interese, dintr-o eterna fronda fata de toate celelalte partide care formeaza coalitia guvernamentala.

Ostaficiuc s-a scuzat, a dat din colt in colt si a lasat de inteles ca n-ar vrea sa intre in competitia pentru Primaria Timisoarei, din simplul motiv ca pe Ciuhandu il va mai alege lumea inca o data, doar ca orasul sa ramana fara drumuri asfaltate inca un mandat. Ca sa nu existe niciun dubiu, PNL s-a grabit sa anunte ca-l va sprijini pe Ciuhandu, ca nu care cumva sa i-o ia altcineva inainte.

Pentru ca practic jocurile pentru primarie sunt facute, Constantin Ostaficiuc si-a indreptat atentia spre portofoliul de presedinte al Consiliului Judetean Timis, a carui sefie o detine si pentru care ar fi prima data in care ar candida uninominal.

 

Continuarea in Gardianul

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea