Social

#profesori #nadlac #salarii

Arad: Profesorii din Nadlac au refuzat sa intre la ore

Profesorii din orasul aradean Nadlac au refuzat, joi, sa intre la cursuri , deoarece nu si-au primit salariile pentru luna octombrie . Acestia au avertizat ca nu vor relua orele pana cand nu le vor fi achitate restantele de plata, informeaza NewsIn.

Liderul de sindicat al profesorilor din Nadlac, Liliana David, a declarat, joi, ca decizia de a nu se intra la cursuri a fost luata in urma consultarilor cu cadrele didactice si nedidactice.

"Suntem 123 de profesori si personal auxiliar care nu vom lucra, deoarece nu am primit salariile pentru luna octombrie. Noi consideram ca ceea ce ni se intampla este umilinta. Au trecut 20 de zile de cand trebuia sa luam salariile. Sunt colegi care au datorii la banci, care au probleme mari din cauza faptului ca nu si-au primit banii. Nu vom intra la ore pana cand nu vom primi salariile", a declarat Liliana David.

Pana cand profesorii vor relua cursurile, elevii au fost trimisi acasa, urmand sa fie anuntati cand vor reveni la clase. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea