Social

#restaurante #piscine #constructie #autorizatie #spatiu verde #parcul tineretului #Aqua Parc #anulare autorizatie

Aqua Parc din Parcul Tineretului nu va mai fi construit

Firma care trebuia sa construiasca complexul Aqua Parc din Parcul Tineretului nu a primit autorizatie de constructie, in urma unei actiuni depuse de Asociatia "Salvati Copiii".

Asociatia "Salvati Copiii" a cerut in anul 2011 instantei anularea autorizatiei de constructie pentru viitorul complex Aqua Parc, care urma sa se intinda pe o suprafata de 53.000 de metri patrati, din cauza faptului ca jumatate din suprafata ar fi trebuit sa fie acoperita de piscine si restaurante, ceea ce facea ca spatiul verde sa fie distrus aproape complet.

Astfel ca, in urma acestei cereri, autorizatia de construire a acestui complex a fost anulata irevocabil de Curtea de Apel Bucuresti.

Firma constructoare ar fi investit 30,5 milioane de lei, iar in acest sens investitorul a contractat un imprumut pentru finantarea proiectului. Pierderile sunt de cateva sute de mii de euro.

Sursa foto: www.digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea