Social

Aproximativ 3.000 de locuri de munca pentru tineri profesionisti

Peste 100 de ofera aproximativ 3.000 de locuri de munca pentru tinerii profesionisti care au mai putin de sapte ani de experienta, in cadrul celei de-a patra editii a targului de cariera „ Angajatori de top ” care se va deschide vineri, la Bucuresti.

La cea de-a patra editie a targului de cariera de la Bucuresti s-au inscris 114 companii de top , care vor oferi circa 3.000 de locuri de munca tinerilor profesionisti.

 In cadrul targului, desfasurat vineri si sambata, la Sala Palatului, vor fi lansate 20 de programe speciale de recrutare pentru absolventii cu pregatire in domeniul economic, IT&C si tehnic si vor fi organizate 28 de workshopuri de cariera, sustinute de companiile prezente la eveniment. Totodata, tinerii interesati de audit, taxe sau consultanta pot afla care sunt ofertele de joburi ale celor mai mari companii din domeniu.

Potrivit organizatorilor, domeniile cel mai bine reprezentate cu locuri de munca vacante sunt inginerie (350), audit si consultanta (500), financiar- contabilitate (600), constructii (200), resurse umane si marketing (400), vanzari (250), telecom (300) si IT (400).

Tinerii profesionisti interesati pot participa si la doua workshopuri – Tehnologii IT&C de viitor si Strategii de cariera in consultanta -, in cadrul carora pot discuta cu specialistii din domeniu despre tendintele pe plan global in fiecare dintre cele doua industrii si cum trebuie sa se pregateasca pentru a evolua in cariera in functie de aceste tendinte.

Potrivit organizatorilor, in cadrul evenimentului, companiile participante vor prezenta aproximativ 900 de joburi in cele doua domenii, seminarele avand ca scop ajutarea tinerilor in alegerile pe care le fac.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea