Social

#politie rutiera #amenda contraventionala #radare

Aproape 1.500 de amenzi acordate de Politia Rutiera intr-o singura zi

Ultimile interventii ale politiei rutiere, efectuate vineri, arata ca peste 7.000 de autovehicule au fost controlate, 143 de persmise auto au fost suspendate si s-au acordat 1.439 amenzi contraventionale in valoare de peste 300.000 lei.

Actiunea s-a desfasurat in Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Buzau, Vrancea, Galati, Braila, Ialomita , Calarasi, Constanta si Tulcea. Activitatile preventive ale Politiei Rutiere s-au concentrat pe Drumul National 1, pe ruta Bucuresti-Ploiesti -Predeal- Brasov , pentru prevenirea ambuteiajelor si a evenimentelor rutiere cauzate de conditiile nefavorabile de circulatie.

Politistii au avut in vedere intensificarea valorilor de trafic catre zonele montane, in special catre statiunile din judetele Prahova si Brasov si precipitatiile sub forma de ninsoare inregistrate in cursul zilei de ieri si al noptii trecute. Politia rutiera din judetele Ilfov, Prahova si Brasov au luat masura suplimentarii cu 30% a efectivelor de pe aceasta ruta, constituind si o rezerva de interventie in situatia in care traficul ar impune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea