Social

Aplauze pentru invinsi

Desi a pierdut cu 13-27, selectionata Bucurestiului a jucat de la egal la egal cu Gloucester, fiind aclamata de cei 200 de fani ai oaspetilor.

Rugby-ul romanesc a retrait dupa multa vreme o atmosfera de Premiership adusa pe terenul Ghencea II, de catre cei peste 100 de suporteri britanici veniti sa isi incurajeze echipa preferata, Gloucester. Principala favorita la cistigarea Challenge Cup , dupa scorul fluviu administrat Selectionatei Bucurestiului in tur, 106-3, formatia din Albion privea deplasarea la Bucuresti ca pe o formalitate inaintea calificarii in sferurile de finala. Fanii englezi, sositi de vineri in capitala, impreuna cu echipa, dupa ce si-au facut incalzirea in pub-urile bucurestene, urmarind meciurile din Heineken Cup, au dat lectii de fair-play publicului autohton, cintind tot timpul meciului si aplaudind fiecare faza, chiar daca era facuta de adversari . In ciuda unui teren greu si a unui frig naprasnic, dar si al handicapului moral din prima intilnire , cei mai buni rugbisti din campionatul intern, reuniti in echipa Bucurestiului, si-au jucat cu luciditate sansa de a realiza o surpriza frumoasa. Oaspetii, beneficiind de un puternic pachet de inaintare, nu au reusit sa gaseasca brese intr-o aparare a romanilor care a functionat perfect, intrind la pauza cu avantajul singurelor 5 puncte inscrise in cele 40 de minute . Desi Tatu a marcat un eseu si Dumbrava a transformat aproape tot, soarta meciului a fost decisa la finalul partii secunde, cind englezii au reusit desprinderea, victoria nefiind insa lipsita de emotii. Saptamina viitoare, in ultimele partide ale grupelor, Selectionata Bucurestiului intilneste in deplasare Toulon -ul.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea