Social

#apartament elodia #elodia ghinescu #cristian cioaca #elodia #vecini

Apartamentul in care a locuit Elodia a devenit un cosmar pentru vecini. Ce se intampla in locuinta

Apartamentul in care a locuit Elodia Ghinescu a devenit un adevarat cosmar pentru vecini. Oamenii se plang ca nimeni nu se mai ocupa de locuinta dupa ce Cristian Cioaca a fost arestat.

 

Vecinii din blocul in care a locuit Elodia Ghinescu sunt disperati. Oamenii cer sa se ia masuri cat mai repede. 

Locuinta in care au locuit Cristian Cioaca si Elodia Ghinescu a ramas nelocuit, pentru ca nimeni nu doreste sa se mute acolo unde in urma cu un deceniu s-ar fi petrecut clipe de groaza. Vecinii de la strada Iuliu Maniu din Brasov se plang de datorii uriase la intretinere si nici macar nu au pe cine sa puna la plata.

Cristian Cioaca a lasat cheile apartamentului unui amic, care este proprietar al unei agentii imobiliare. Acesta trece din cand in cand pe acolo, insa nu poate face nimic, mai ales ca Cioaca i-a spus sa nu fie inchiariat in perioada in care este in spatele gratiilor. 

Vecinii inculpatului sunt disperati de datoriile uriase din dreptul intretinerii asa ca l-au chemat in instanta pe agentul imobiliar.  Restantele s-au adunat din 2016 pana in 2019 si in total valorau aproximativ 18.000 de lei. Instanta a dat castig de cauza asociatiei proprietarilor in cele din urma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea