Social

#imobiliare #executare silita #pret apartament

Apartamentele executate silit, mai ieftine cu 10.000 de euro decat cele vandute pe piata libera

Apartamentele cu trei si patru camere pe care le bancile le executa silit sunt in unele cazuri cu 10.000 de euro mai ieftine decat locuintele vechi cu doua camere vandute pe piata libera.

Potrivit imobiliare.ro, un apartament cu doua camere se vinde pe piata libera cu un pret mediu de 50.000 de euro.

Pe lista cu oferte de apartamente executate silit figureaza o locuinta cu trei camere amplasata in zona Vitanul Vechi, ce poate fi cumparata cu 45.000 de euro. Locuinta are o suprafata de 68 de metri patrati si se afla la etajul doi al unui bloc cu zece nivele construit inainte de 1990. In acelasi cartier, un apartament vechi cu doua camere are un pret mediu de 59.000 de euro.

In cartierul Militari, banca scoate la vanzare un apartament cu patru camere pentru suma de 48.000 de euro. Suprafata sa utila este de 76 de metri patrati. Locuinta se afla la etajul trei al unui bloc cu patru nivele, construit in urma cu 42 de ani. Tot in Militari, pe piata libera pretul mediu pentru un apartament cu doua camere este de 52.500 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea