Social

#apartament #imobiliare #criza

Apartamentele de doua camere, mai ieftine de 40.000 de euro!

Preturile in piata imobiliara din Romania sunt in continua scadere. Reducerea veniturilor bugetarilor ar putea afecta preturile caselor si apartamentelor chiar pe termen lung, cred specialistii.

In Bucuresti, apartamentele de doua camere au inceput sa fie vandute si la preturi sub 40.000 de euro. Chiar daca majoritatea sunt confort 2 sau in zone periferice , ofertele merita verificate pe site-urile de specialitate. Mai mult, proprietarii ar putea vinde si mai ieftin in lunile urmatoare.

pretul apartamentelor din Romania ar putea sa scada in continuare din cauza masurilor de austeritate propuse de Guvern, crede Cristian Clenciu, presedintele Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI).

"Tranzactiile, care incepusera sa se dezghete usor in ultima perioada, vor ingheta din nou. In cazul persoanelor fizice, va fi si mai rau si va exista o retinere foarte mare in a face o achizitie imobiliara", a explicat Clenciu pentru incont.ro.

In situatia reducerilor veniturilor multor romani si a pericolului disponibilizarii, bancile ar putea inaspri conditiile de creditare pana la sfarsitul anului.

Nici avocatul Romeo Cosma, managing partner la Cosma&Asociatii si avocat specializat in imobiliare, nu este optimist in privinta pietei imobiliare din Romania.

"Sectorul rezidential va fi castrofal afectat pentru cel putin 2-3 ani daca masurile anuntate vor avea aplicabilitate numai pana la sfarsitul acestui an. Daca masurile anuntate se vor aplica si anul viitor, vom asista probabil la o depreciere a preturilor intr-un ritm comparabil cu cel de apreciere, inregistrat in perioada de crestere economica", a declarat Cosma, citat de incont.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea